Christoffer Larsson är legitimerad personlig tränare och driver friskvårdsföretaget Coach Christoffer. Han är också välbekant bland många av deltagarna i Träna i Parken, där han har hållit träningspass med jämna mellanrum sedan starten 2014. Även i år bidrar Christoffer med en eget utformad ”Caveman-träning”.

 

Träningen är utmanande och rolig för alla deltagare. Foto: Olle Enqvist

Träningen är utmanande och rolig för alla deltagare.
Foto: Olle Enqvist

”Caveman-träning är funktionell träning utomhus, där vi gör alltifrån att välta däck och slå med slägga till snakerope- och kettlebell-övningar. En grund i träningen är att deltagarna får jobba mycket med den egna kroppen och använder en annan person som motstånd”, säger Christoffer.

 

”Styrka och svårighet går att anpassa, eftersom det finns olika tyngder på allt. Passet blir vad man gör det till och det behöver inte vara stenhårt om man inte vill. Alla som är intresserade kan vara med”

 

Efter att ha varit en del av Träna i Parken i två år, ser Christoffer många fördelar med projektet.

”Träna i parken som koncept tycker jag är så sjukt bra, därför är det självklart för mig att bidra. Jag gillar att någon vill hålla liv i parkerna. Att de inte bara står tomma. Det finns ju så mycket bra att nyttja dem till, särskilt med rätt hjälp! Dessutom är jag egenföretagare och som personlig tränare sprids mitt varumärke jättebra genom mitt deltagande i Träna i Parken. Jag har fått ett antal nya PT-kunder, som ville fortsätta träna med mig utöver passen jag håller med Träna i Parken.”

13043574_1008190335932789_2054097935774859315_n

 

Christoffer anordnar flera pass med Träna i Parken i sommar. Genom att prenumerera på våra träningspass på Facebook får du full koll på när och var du kan hitta ett pass och en tränare som passar dig.

 

Vill du veta mer om Coach Kristoffer? Här hittar du hans hemsida.