George leder Crossfit 360, ett av de första teamen som anslöt sig till Träna i Parken – och han har två mål med sommarens träning: Alla ska få chansen att prova träning, för träning är kul. Och alla, oberoende av ålder, kön eller tidigare erfarenhet ska få chansen att prova Crossfit. 

träna i parken crossfit

“Jag började träna crossfit för fyra år sen och fastande framförallt för gemenskapen som crossfit bidrar med, den speciella vänkänslan. Och självklart för att det är en rolig träningsform som ger bra resultat.”

 

Passen som George kommer hålla i sommar har ett crossfitupplägg, men träningen sker utan tunga hantlar eller kroppsvikter. Övningarna är enkla så att vem som helst kan vara med. Ingen ska behöva hoppa över eller byta ut övningar för att de känner att de inte klarar inte av tempot.

”Crossfit 360 för en sluten cirkel, och vi vill verkligen vara all allround, dels i träningsupplägget men vi vill också vara all allround för alla. Vår inställning är att tona ner tävlingsgrejen med Crossfit 360, alla ska känna sig välkomna!”

George vill krossa fördomarna om crossfit, det här är inte träning bara för elitidrottare och tävlingsinriktade killar som tar av sig tröjan. Det är crossfit för alla, en varm och inbjudande plats där alla är med på sida premisser.

Den varma och vänliga stämningen under Georges pass har gjort att Crossfit 360 har fått smeknamnet ”Folkets cirkel”, en plats plats där alla känner sig välkomna, som Friskis och Svettis – folkligt och svettigt.

”Samarbetet med Träna i parken passar också eftersom vi har en väldigt bred målgrupp, med ålderspann mellan tolv och sextio. Vi har folk som är vältränade och folk som aldrig tränat innan.”

Crossfit 360 drivs framförallt för att inspirera människor till att tycka om träning.
”Vi vill gärna bidra till att hela Malmö ska må bättre!  Vi ses i sommar!

Vill du veta mer om sommarens pass? Prenumerera på träningspassen på vår Facebooksida.

Crossfit 360 har sin egen hemsida där ni kan lära er mer om dem. Den hittar du här!